Продавець Food Shopee розвиває свій бізнес на Prom.ua 3 роки.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
4279 відгуків
Дякую за Ваш вибір 💙💛

Добрий день! На жаль, сьогодні ми не працюємо. У нас сьогодні вихідний :) Ми не зможемо швидко обробити замовлення, але Ваша заявка буде оброблена найближчий робочий день:) Завдяки!

Food Shopee
+380 (93) 578-67-72менеджер
Додати відгук
Кошик
  • Псилліум пластівці, 1 кг

    • Готово до відправки
    • Оптом і в роздріб
    • Код: 28014438

    915,67 /упаковка

    824,10 /упаковка

    Показати оптові ціни
    -10%
    +380 (93) 578-67-72
    менеджер
    повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
    У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
    Псилліум пластівці, 1 кг
    Псилліум пластівці, 1 кгГотово до відправки
    915,67 /упаковка824,10 /упаковка
    +380 (93) 578-67-72
    менеджер
    Опис
    Характеристики
    Інформація для замовлення
    Псилліум майже не має власного смаку і на 80-85% складається з клітчаки, чим він і цінний. Особливо тому, що здебільшого (71%) це т.зв. розчинна клітковина, яка є відмінною їжею для корисної мікрофлори кишечника. Для порівняння – популярні вівсяні та пшеничні висівки містять лише 10-15% клітковини, причому лише 5% розчинної. Особливо Псиліум корисний для тих, хто дотримується LCHF-методу, адже, переходячи на низьковуглеводну їжу, багато хто недобирає розчинної клітковини, а це може призводити до розладів роботи кишечника.

    У псиллиуме практично немає вуглеводів, що засвоюються, і це його знову вигідно відрізняє від вівсяних висівок, в яких вуглеводів більше 62 відсотків. Головна кулінарна властивість псиллиума, що робить його ключовим компонентом низьковуглеводної та безглютенової випічки – це його здатність вбирати вологу та перетворюватися на гелеподібну масу. Один грам чистого борошна силіуму вбирає 45 мілілітрів води.

    Завдяки цій властивості псилліум відмінно скріплює тісто та надає випічці пористу повітряну структуру. Фактично, псилліум замінює собою клейковину (глютен), і це дуже важливо, адже всі популярні види низьковуглеводного борошна - кокосового, мигдального, кунжутного - не містять глютена і без псиллиума випічка з них виходить досить сухою і крихкою. До речі, Псіліум необов'язково використовувати тільки в LCHF-кулінарії. У Швеції Псіліум дуже популярний, його можна купити практично в будь-якому супермаркеті і його рекомендують додавати і в звичайну випічку для поліпшення структури тесту і підвищення вмісту клітковини.

    В цілому, борошно подорожника безпечне навіть для вагітних і матерів-годувальниць, але ось кілька порад, як з ним правильно поводитися, щоб уникнути неприємностей:

    - Додаючи псиллиум в тісто, дайте йому постояти 5-10 хвилин, щоб він увібрав вологу і ви змогли оцінити консистенцію тесту. Якщо дуже густе – додайте рідини.

    – Якщо ви вживаєте продукти з псилліумом – пийте більше води. Що ніколи не завадить.

    – У деяких людей можливі алергічні реакції

    – У жодному разі не можна приймати псилліум як сухий порошок

    Застосування:

    Перемішати 1 столову ложку порошку в склянці води або соку і відразу ж вжити. Бажано ретельно перемішати

    Основні
    ВиробникВласне виробництво
    Країна виробникІндія
    Вага1 кг
    • Ціна: 824,10 /упаковка

    Наскільки вам зручно на сайті?

    Розповісти Feedback form banner